2012. június 16., szombat

Francia köröm

körmös bigyók bejegyzésben már írtam az Oriflame körömdíszeimről. Most egy sima, visszafogott francia manikűrt csináltam magamnak, de gondoltam, feldobom kicsit. Nagyon tetszik a végeredmény, úgyhogy meg is mutatom:  
És külön büszke vagyok magamra, hogy sikerült egyenesen feltennem a kis csillogós köveket :D Fehét lakknak amúgy egy color club lakkot használtam, mini 24 French Tip van az aljára írva, de a mini szerintem arra utal, hogy kis üveges, viszont szuper egyenes vonalat lehet vele húzni, franciához, és egész körömhöz is jó az ecset, egy rétegben is gyönyörűen fed, és a 7ml-s üveg 500 Ft körül van.

Kriszti

Kis inspiráció

Hoztam sok-sok képet, én nagyon szeretem más blogokon nézegetni a képáradatot, gondoltam én is összegyűjtöm a kedvenceimet :)
Nektek melyik kép a kedvencetek?

Adri

Végre itthon

Megérkeztünk, itt vagyunk szóval újult erővel vágunk bele bejegyzéseket írni, követni, kommentálni, szóval vigyázat! :D
Felejthetetlen élményekkel jöttünk haza, nem is volt olyan rossz, mint vártuk. Néhány kép:

Ezzel hogy kell húst vágni? Szóval beleszúrod a villát, és el kellene vágni egy késsel :D:D:D

Itt nem tudom, mit csinálok :D

Abszolút tiszták voltunk.

Lerajzolták 3 nyelven a sátor tisztítását. Aranyosak, nem?

Ti be mernétek menni? Mi bementünk. :D

Cipőszárítás felsőfokon

Túrógombóc 8/a módra

Teljesen higiénikus mosogatás

És teljesen feszes sátor... :DDDDD

És hogy kicsit csajos is legyen a bejegyzés, a legjobb kulacs a világon, Adrié :DD a Claire's-ben lehet venni.

Sok sok puszi mindenkinek, jó újra itthon lenni :)

Kriszti

2012. június 12., kedd

Nomád tábor avagy minden vágyam az erdőben tölteni 2 éjszakát

Most egy kicsit eltűnünk péntekig, mivel osztálykirándulásra megyünk, méghozzá nomád táborba. Ohyee...Az erdőben sátorban aludni, patakban fürödni, gallyakat gyűjteni, túrázni, magunkra főzni, igen minden vágyam ezeket csinálni az elkövetkezendő három napban. Na mindegy, túléljük. A tavalyi nem volt rossz, de esőben nem a legjobb dolog :// És búcsúnak pár kép a tavalyi táborról:

Sietünk vissza, addig is puszi mindenkinek! <3
Adri, Kriszti

NYC körömlakk

Mielőtt elkezdek összepakolni a táborba, gondoltam, csinálok még egy terméktesztet az új szerelmemről. NYC halványrózsaszín lakk, az egyik kedvencem, de eddig mindig lemostam 1 nap után. 234 Wall Street a színe amúgy. Vasárnap este festettem ki vele a körmöm, az én körmömön 1 napot szoktak bírni a lakkok. Hétfő délután elmentem lovagolni, kesztyűt húztam és levettem, vasvillával szénát vittem, nyergeltem, lovat pucoltam, fényképeztem, kantárt mostam, szóval mindent, ami miatt nagyon hamar kinyiffan egy kifestett köröm. A képeken a mai, vagyis kedd esti állapotot láthatjátok: 


Csúnyán van kifestve, de ennyi. Sehol se pattogott le, nem lett karcos, csúnya, pedig nem vigyáztam rá. Lehet, hogy fennhagyom a táborra is, és beszámolok, hogy mennyire bírta :D

 Itt pedig a lakk:


 Ez meg egy másik NYC lakk valami elképesztő gyönyörű metálos fekete színe van, és ugyanolyan tartós, mint a rózsaszín.

Ui: A nomád tábort is elképesztően jól bírta, itt egy kép a jobb hüvelykujjamról, ami az előző képeken is látszik: 
Nem részletezném, hogy mit csináltam vele, de ez egy csoda :D mindenkinek ajánlom a NYC lakkokat.

Kriszti

Belváros szeretlek

Még régebben, mikor 30 °C-ok röpködtek és nem esett az eső úgy, mintha dézsából öntenék, elmentünk barátnőmmel fotózni. Igazából ő fotózott én meg beálltam a gép elé és próbáltam valami intelligens pózt kicsikarni magamból, kisebb-nagyobb sikerrel :D Íme a végeredmény:


Hogy tetszenek? 
Adri

2012. június 10., vasárnap

Bajszos köröm

Úgy éreztem, hogy a biosz tanulásnál valahogy minden érdekesebb, így a körömfestés mellett döntöttem...:$ Szerintem egész cuki lett, na de beszéljenek a képek:


Ezeket használtam
Adri