2012. július 21., szombat

Napi köröm

Terranovában vettem egy felsőt aminek pontosan olyan színe van, mint a moyra 69es árnyalata. Nem is volt kérdéses, hogy azzal festem ki a körmömet, de túl egyszínűnek tűnt, és már rég nem volt narancs lakk a körmömön, ezért a gyűrűs ujjamat feldobtam vele. Nekem nagyon tetszik ez a kombó, majd máskor is ki fogom próbálni.
Használt lakkok:


Hogy tetszik? 

Adri

Blogszülinapi játék Bombee's Beadhive-nál!

Szuper alapanyag csomagot nyerhettek, ha ki szeretnétek próbálni az ékszerkészítést. Kattintsatok IDE és rögtön jelentkezhettek is. :)

2012. július 19., csütörtök

Játék Thimmykénél!

Ha még nem jelentkeztetek volna, akkor gyorsan kattintsatok IDE, és pótoljátok, mert ezekből az über cuki masnikból nyerhettek kettőt. :)


2012. július 16., hétfő

Outfitek inspirációnak

Mutatok néhány képet amikre ha ránézek úgy érzem, hogy én is így szeretnék öltözködni, én is így szeretnék kinézni. Rajta vagyok az ügyön, hogy hasonló rucikat szerezzek be. Remélem eredményes lesz a vadászat :D
Annyira igaz...

Melyik a kedvenc outfitetek ezek közül?

Adri

2012. július 15., vasárnap

Francia manikűr

Már nagyon-nagyon rég volt így kifestve a körmöm, szóval ma megcsináltam. Nagyon szeretem, könnyű, egyszerű és mégis szép. A gyűrűs ujjamat feldobtam két csillaggal, így nem olyan unalmas. :)Használt lakkok:
  

Kétféle csillag van benne, Balatonlellén vettem még nagyon-nagyon régen

Ha kedvet kaptatok, akkor még pár ötlet:

Ti hogy álltok a francia manikűrrel? 

Adri