2012. augusztus 3., péntek

Ajánló: Kutyák

Könyv - Marley meg én

Erről a könyvről csak annyit tudok írni, hogy vicces, őszinte, és főképp igaz történet. Ezt az ajánló szöveget a libri.hu-n találtam:
Marley imádni való. Marley elviselhetetlen. Marley nélkül nem lehet élni. Marleyt azonnal el kell tüntetni. Mindez igaz. Marley a világ legrosszabb kutyája, akit gazdái, John Grogan újságíró és felesége Jenny kölyökkorában vásárol. Hogyan lehet egy labrador, a legkezesebb és legszelídebb munkakutya ilyen nevelhetetlen? Ezt nem érti a fiatal házaspár sem. A Marley meg én egy gazdi könyve felejthetetlen kutyájáról mindenkinek, akinek volt valaha kutyája, vagy legalább vágyott rá. Aki még e humoros, pergő, személyes és megható történet elolvasása után is akar kutyát, az felkészülten vághat bele ebbe az egész életre szóló kalandba.

Film - Hacsi


Sose sírtam még filmen. Kivéve a Hacsit. Egy akita kutyus gazdátlanul kóborol egy pályaudvaron, egy idős professzornak pedig megesik rajta a szíve, és hazaviszi. A felesége nem szeretne kutyát, de végül beleegyezik, hogy náluk maradhasson. A kutya minden reggel elkíséri gazdáját a pályaudvarra, délután pedig elé megy. Egyik nap azonban hiába várja, hogy a gazdája hazajöjjön... Igaz történet alapján készült a film.


Zene - Intimtorna illegál: Hipnotizőr király


A zene szuper, az kétségtelen. A klipben a kutya csak egy metafora ugyan, de ott van, tehát kutyás. Hallgatni, élvezni!

Kriszti

Haul-Ruhák

Már egész rég óta nem írtam haulos bejegyzést, ennek természetesen nem az az oka, hogy nem vásárolgattam, hanem az, hogy összegyűjtöttem őket, hogy egy nagy bejegyzésben bemutogassam.
Turikból van a legtöbb ruhadarab, mivel Kriszivel egy egész turi-körutat tettünk meg legutóbbi találkozásunk alkalmával, illetve még ott volt a Háda 50% leértékelése is, meg anya is bekukkantott a piac melletti turiba, ahol mindent 300 Forintért vesztegettek.


Party22-ben vettem, több mint egy hónapja, szóval az árára nem emlékszem, de nagyon szeretem, az egyetlen hibája, hogy szürke, ami nyáron nem annyira előnyös, de a mintája miatt megvettem, annyira tetszik.


Sima, egyszerű C&A-s farmer short. Régóta kerestem egyet ami jól néz ki, nem túl hosszú, mégsem túl rövid, és kényelmes is. Na ez mind a hármat tudja! :D


Hádában vettem körülbelül 600 Forintért. Ami nem annyira szimpatikus, hogy vasalós, és utálok vasalni! (ebben a többi családtagom is egyetért) 


Sima H&M-es fehér póló, mindössze 300 Forintért.


Zarás buggyos ujjú szürke hosszabbított felső. A Király utcai Gardróbban vettem. 
Szuper bolt, csak ajánlani tudom!


Terranovás felső 790 Forintért. 


Ez is Terranovás, de ez már 990 Forint volt. Nagyon szeretem élénk színe és az elborult mintája miatt is. :D


Hologrammos Pimkie-s felső,  szintén 300 Forintért. Anyu vette, mondván imádom szétvagdalni az anyagokat, és ez olyan különleges. A méretem is, szóval lehet megtartom eredeti állapotában.


Utolsóként pedig jöjjön a Hádás ruha. Ez a kedvencem az összes közül. Úgy szeretem! 1500 Ft-ért vettem, még a leárazáson. 

Nektek melyik ruhadarab tetszett a legjobban? 

Adri

2012. július 29., vasárnap

Napi köröm

 Hűvösebbre fordult az idő, így inkább a hideg színek felé nyúltam lakkozás terén. Szivacsos technikát használtam, és a végeredmény nekem nagyon tetszik. Ez volt az első alkalom, hogy sötétebből indult és világosban végződött a körmöm, de személy szerint nekem mindkettő verzió ugyanúgy tetszik.


Nektek hogy tetszik?

Adri