2012. augusztus 3., péntek

Ajánló: Kutyák

Könyv - Marley meg én

Erről a könyvről csak annyit tudok írni, hogy vicces, őszinte, és főképp igaz történet. Ezt az ajánló szöveget a libri.hu-n találtam:
Marley imádni való. Marley elviselhetetlen. Marley nélkül nem lehet élni. Marleyt azonnal el kell tüntetni. Mindez igaz. Marley a világ legrosszabb kutyája, akit gazdái, John Grogan újságíró és felesége Jenny kölyökkorában vásárol. Hogyan lehet egy labrador, a legkezesebb és legszelídebb munkakutya ilyen nevelhetetlen? Ezt nem érti a fiatal házaspár sem. A Marley meg én egy gazdi könyve felejthetetlen kutyájáról mindenkinek, akinek volt valaha kutyája, vagy legalább vágyott rá. Aki még e humoros, pergő, személyes és megható történet elolvasása után is akar kutyát, az felkészülten vághat bele ebbe az egész életre szóló kalandba.

Film - Hacsi


Sose sírtam még filmen. Kivéve a Hacsit. Egy akita kutyus gazdátlanul kóborol egy pályaudvaron, egy idős professzornak pedig megesik rajta a szíve, és hazaviszi. A felesége nem szeretne kutyát, de végül beleegyezik, hogy náluk maradhasson. A kutya minden reggel elkíséri gazdáját a pályaudvarra, délután pedig elé megy. Egyik nap azonban hiába várja, hogy a gazdája hazajöjjön... Igaz történet alapján készült a film.


Zene - Intimtorna illegál: Hipnotizőr király


A zene szuper, az kétségtelen. A klipben a kutya csak egy metafora ugyan, de ott van, tehát kutyás. Hallgatni, élvezni!

Kriszti

4 megjegyzés:

  1. A Marley meg én-t filmben nagyon szerettem, biztos a könyv is jó! :D A másikat nem ismerem, de most kíváncsivá tettél! :)

    VálaszTörlés
  2. A Marley meg én filmváltozatát én is imádtam, végig nevettem, majd sírtam. Kíváncsi vagyok nagyon a könyvre is, de egyszerűen nem merem...ha a filmen ennyit bőgtem, mi lenne a könyvnél...:D:D

    VálaszTörlés