2012. július 23., hétfő

NYC mattító fedőlakk teszt

Az van, hogy már megint nagyon régóta nem írtam bejegyzést. Baján voltam halászléfőző fesztiválon, aztán Ausztriában biciklitúrán. Most viszont megint itthon vagyok, és írok is :) 
Nemrég Adrival elmentünk vásárolni, és beszereztem egy régi vágyamat, a NYC matító fedőlakkját. Nagyon gyengék a körmeim, és a felületük is egyenetlen, ami a fényes lakkokkal ezerszer jobban látszik. A mattító lakktól viszont szép simának tűnnek, és nem is töredeztek le. Az egyetlen gond vele, hogy nekem 2-3 nap után elkezdett lekopni és megint csillogni kezdtek a körmeim, de ezt még egy réteg fedőlakk megoldotta :) Tartósabb viszont nem lett tőle a lakk, a Miss Sporty 130-as lakkjával használtam, ami 4-5 napig szokta bírni, és fedőlakkal is ugyanennyi. Lehet, hogy egy rosszabb minőségű lakkot tartósabbá tenne, majd kipróbálom :) Az ára 700 Ft körül volt, de nagy, nincs most nálam, úgyhogy nem tudom, hány ml, de sokáig elég, szerintem megéri.
Fedőlakk nélkül

Fedőlakkal
Ezen a héten remélem fogok még tudni bejegyzéseket gyártani, de utána Skóciában leszek, aztán meg nyár végéig lovazok. Ha lesz egy kicsi szabadidőm, mindenképp írok, addig is sok sok puszi: Kriszti :)

Ő pedig az egyedüli pasi az életemben, Zénó drágám :)

3 megjegyzés: