2012. június 24., vasárnap

Lósampon teszt

Nemrég hallottam róla, hogy a lósampontól fényes, egyenes és erős lesz a haj. Arra gondoltam, mit veszthetek, így is katasztrófa a hajam a sok vasalástól, kipróbálom. Nagyon tetszik a végeredmény, de beszéljenek inkább a képek:

Előtte
Utána
 Valami hihetetlen szép lett tőle a hajam, és az illata is nagyon tetszik. Attól féltem, hogy lószagom lesz, de nem, nagyon finom, friss, mentás illata van, kicsit a negró cukorka illatára hasonlít. Az egyetlen hibája, hogy nagyon száraznak éreztem a hajam, mikor megmostam vele, úgyhogy tettem rá kondicionálót, méghozzá a dm-es Balea márkájú szőkítőset. Nem tudok többet hozzáfűzni a képekhez, mindent elmondanak, imádom, megyek, és veszek nagy csomagosat belőle :)




Kis üveggel vettem, ez ilyen kipróbálós kiszerelés, rá is van írva, hogy egy lómosásra elég, szerintem 3-4 hajmosásra bőven elég egy ilyen kicsi. A Derby lovasboltban vettem, a Margit utcában, és elég olcsó volt, érdemes kipróbálni, csak vigyázni kell, nehogy légyriasztósat vegyél, mert az büdös. :)
Kriszti

15 megjegyzés:

  1. Ez most nekem első olvasásra elég meredeknek tűnik! A lóbalzsam még oké, zúzódásra meg izomgörcsre én is használom,(sőt, lehet már kapni egy változatát patikában is) de a samponig nem merészkednék. Nem kennék magamra olyan dolgot, amit nem embernek találtak ki. Elvvégre a kutyasampont sem magamra kenem, hanem Bellusra (utál is érte minden egyes fürdetéskor).

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is féltem, hogy mit fog csinálni a hajammal, de nagyon tetszik a végeredmény :) Kutya sampont biztos nem próbálom ki, nem bírnám ki, ha olyan illatom lenne egész nap, mint a kutyumnak :D

      Törlés
    2. vicc elore is bocs. meghágna a kutyad szukanak erezne.

      Törlés
  2. Hmmm látszik a különbség már első használat után is. Kíváncsi vagyok, milyen lesz a sokadik után. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. hátt.. én is :) de nagyon tetszik, rá fogok szokni :DDD

      Törlés
  3. Féltél, hogy lószagod lesz? :D Bocsi, de a lovaknak nem a sampontól van lószaguk xD Se a kutyáknak a kutyasampontól ;)
    Egyébként látszik a különbség, de nekem a második képen nagyon száraznak tűnik a hajad, mindenképp folytasd a balzsam használatát szerintem :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. jájj de akkoris olyan szagom lesz, mint a pacimnak mikor lemosom és az fura:DD tényleg száraz lett tőle a hajam, de a balzsam sokat javított rajta, és utána még tettem rá olajat is :) köszi a tippeket :))

      Törlés
  4. Szia! azt szeretném megkérdezni, hogy használod e még és, hogy milyen a hatása? több féle van, a narancssárga a jó?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!:) most épp nem használom, elfogyott, de nagyon szeretem:) A narancssárga a jó, van még sokféle, de azok fehérítősek, légyriasztósak meg ilyesmi...:D Fényes, szép lesz tőle a hajam, de szárítja kicsit, úgyhogy balzsamot muszáj hozzá használni. De összességében jó, szeretem :)) A Margit híd budai hídfőjénél a Derby lovasboltban lehet kapni, én azt mondtam az eladónak, hogy a lovamnak kell, furcsán néztek volna, hogy magamnak veszem:D

      Törlés
    2. Szia, már vettem és használom...Vettem balzsamot is, igen, ahogy írtad :) sztem már egy mosás után is érezhető az állaga a hajamnak. Erősödött a hajad és gyorsabban nőtt?

      Törlés
  5. Szia még most is használod?

    VálaszTörlés
  6. Ugyan az haj masik oldalvaladzrek.normalisan megfedulve !!Aki haszanlja csak jot mond Lehet hogy jobb mint barmi

    VálaszTörlés
  7. Énis kiprobáltam még mindig van belóle a lósamponbol de menyi idö után látszik hogy nőni kezd töle a haj?

    VálaszTörlés
  8. Szia! Változott a véleményed?

    VálaszTörlés
  9. sziasztok teleg segit a losampo nol tole a haj

    VálaszTörlés